BREMBO N.V.

Adres

via Brembo, 25

İtalya - Curno

Daha fazla bilgi için; www.bremboparts.com

Salon 2 Stand B119
Ürünler
Brembo Beyond Range - Italy
Brembo Beyond, sürdürülebilir çözümlere odaklanarak mobilite araçlarının sürüş dinamiklerini geliştiren tamamen elektrikli araçlara daha sessiz, oksidasyona ve korozyona karşı dayanıklı özel kaplamalı diskler fren balataları yelpazesi olan Brembo Beyond EV kitini içerir.
Brembo Prime LCV Kaliperleri - Italy
Brembo yüzer kaliperler performans, güvenilirlik ve dayanıklılık sağlamak üzere tasarlanmıştır. Çözümümüz tek başına kaliperi içermez, ancak Brembo'nun kaliper braketi ile birleştirilebilir.
Brembo Prime diskler ve balatalar ağır araçlar için - Italy
Brembo, eksiksiz bir fren diski yelpazesi sunar: birlikte döküm teknolojisine sahip diskler ve Ring diskler. Brembo fren diskleri fazla ısı dağılımı ve termal çatlamaya karşı daha fazla direnç sağlayarak zorlu koşullarda fren diskinin ve balatasının dayanıklılığını artırır.
Brembo Prime Range - Italy
Brembo araç modellerinin spesifikasyonlarını karşılamak ve yüksek teknik kalite standartlarıyla özelliklerini geliştirmek için bu yedek parça serisini geliştirdi. Brembo Prime fren diskleri, fren balataları, kaliperler, fren hidroliği ve ek fren aksesuarlarından oluşur.
Brembo Xtra Range - Italy
Xtra serisi, orijinal ekipmanın en yüksek teknik standartlarını kullanır.Her koşulda benzersiz güvenlikle hızlı, etkili frenleme sağlamak için birlikte çalışmak üzere geliştirilen disk ve balatalardan oluşur. Xtra serisi, aynı güvenilirlik ve performansla üretilen Brembo X-Style kaliperleri içerir.