SYSTEMSOFT

Adres

Şükrüpaşa Mah. Zübeyde Hanım cad. Teknopark No:5/42

Türkiye - Edirne

Daha fazla bilgi için; www.systemsoft.com.tr Whatsapp İletişim

Salon 11A Stand C105 Randevu Al
Hakkımızda

SystemSoft sadece otomotiv sektörüne özel çözümler üreten 2012 yılında kurulmuş olan konusunda uzman bir yazılım firmasıdır.

Türkiye’de otomotiv yedek parça piyasasında hizmet vermiş ve vermekte olan yedek parça firmalarının büyük çoğunluğunda SystemSoft ürünleri kullanılmaktadır.

Otomotiv yedek parça yazılımı konusunda 20 yıllık bilgi birikimini elinde bulunduran SystemSoft, bugüne dek çalıştığı otomotiv yedek parça firmaları ve bu firmaların ürünlerini satan 40.000’i aşkın otomotiv yedek parça satıcılarına destek ve hizmet vermiş olup halende vermeye devam etmektedir.

SystemSoft'un özel üretmiş olduğu B2B, Depo Otomasyonu, Sanal Pos, E-ticaret, İhracat , Raporlama Hizmetleri ürünlerinin yanında server kurulum ve bakım hizmetleri, iş zekası çözümleri ve süreç yönetimleri, yazılım geliştirme, proje yönetimi ve danışmanlık gibi hizmetleri de uzman ekibi ile müşterilerine sunmaktadır.

Otomotiv yedek parça piyasası ile aynı dilden konuşabilmek , gerekleri ve ihtiyaçlarını çok çabuk kavrayabilmek , bu sektörde vermiş olduğumuz emeklerin bir ödülüdür.

SystemSoft olarak  sektörün lider firmaları ile çalışıyor olmamız, otomotiv yedek parça alanındaki yazılım çözümlerinde ne kadar başarılı olduğumuzun bir göstergesidir.  SystemSoft sizlerden aldığı güçle sizlere, doğru yolda kılavuzluk etmeye devam edecektir.

Detaylı referanslarımıza bakmak için : www.b2bkur.com

İletişim
SYSTEMSOFT ile ilgili görüşebileceğiniz kişiler;
Burçin Yalçınlar İŞ GELİŞTİRME DİREKTÖRÜ - İŞ GELİŞTİRME DİREKTÖRÜ
NERGÜN YALÇINLAR GENEL MÜDÜR - GENEL MÜDÜR
Feyzanur Kuzucu Satış ve Pazarlama - Satış ve Pazarlama Sorumlusu
Deniz Pişkin Yazılım Destek Uzmanı - Yazılım Destek Uzmanı
Ürünler
B2B - Turkey
Yedek parça satışı yapan firmaların; satış ve bayi otomasyonunu sağlamaya yönelik tasarlanmıştır. Satış ve sipariş yönetimi, ürün ve stok yönetimi, sevkiyat yönetimi, depo operasyon süreçleri, sanal pos ve tahsilat yönetimi, crm, pazarlama gibi işlemlerinin yürütülmesi ve takip edilmesini sağlar.
B2C - Turkey
İnternetten Yedek Parça Satışı Hiç Bu Kadar Kolay Olmamıştı..

İnternet satışlarının çığ gibi büyüdüğü ve otomotiv sektörünün de online pazara açıldığı bu dönemde işini e-ticarete taşımak ve bu pazarda büyümek isteyen müşterilerimiz iç...
WMS - Turkey
Depo yönetim sistemi B2B programına entegre bir şekilde çalışarak tüm süreçlerin birbirine bağlı, sorunsuz ve akıcı halde kullanılabileceği gibi, B2B den bağımsız olarak firmada kullanılan ERP sistemi ile de tam entegre çalışabilmektedir.
BI-Rapor - Turkey
ERP programları ile entegre çalışan ürünümüz sizi yazılımların kompleks yapısından kurtarıp kullandığınız farklı sistemlerin raporlarını tek bir noktadan yönetebileceğiniz bir imkân sunmaktadır.
TecDoc Entegrasyonu - Turkey
TecDoc'un ham verilerini B2B yazılımımızla birleştirerek, size araç markası, araç modeli, araç alt model detayları, motor kodları, parça özellikleri, teknik bilgiler, OEM numaraları ve resimler dahil olmak üzere zenginleştirilmiş stok bilgileri sunuyoruz. İstenen yedek parçayı saniyeler ...