ÖZTEKNİK MOTORLU TAŞITLAR

Adres

Mehmet Akif Ersoy Mah No:34/3, Öteyaka Küme, Kemalpaşa

Türkiye - İzmir

Daha fazla bilgi için; www.ozteknikoto.com

Salon 4 Stand C165
Ürünler
KABIN KALDIRMA SİLİNDİRİ - Turkey
Kabin kaldırma silindirleri, aracın bakımı esnasında kabini belirli bir seviyeye güvenli bir şekilde kaldırmak, yerinde tutmak ve indirmek için üretilmekte olup, hidrolik bağlantı hortumlarındaki herhangi bir kopma sonucunda oluşabilecek ölümcül kazalara mani olmak için, silindirlerde kilitleme valf sistemi mevcuttur.
DİREKSİYON SİLİNDİRİ - Turkey
Direksiyon yardımcı silindiri,araçların hareketli ilave dingillerini kontrol etmek için kullanılmaktadır.
ROT KOLU - Turkey
Uzun Rod kolları, Direksiyon “Kısa” rod kolları, tekli veya çiftli ön dingil de tekerlekleri direksiyon sistemi ile bağlayan güvenlik parçalarıdır. Araç tipine ve Şasi konfügürasyonuna bağlı olarak ürünlerin mekanik ölçüleri değişmektedir.
ÇEKİ KOLU - Turkey
Çeki kolları arka ve ön dingilleri araçın şasisine bağlayan ayrıca güvenlik parçalarıdır. Araç tipine ve dingil konfügürasyonuna bağlı olarak ürünlerin mekanik özellikleri değişmektedir.
V ÇEKİ KOLU - Turkey
V kol ön dingilleri araçın şasisine bağlayan ayrıca güvenlik parçalarıdır. Araç tipine ve dingil konfügürasyonuna bağlı olarak ürünlerin mekanik özellikleri değişmektedir.
KABIN KALDIRMA POMPASI - Turkey
Kabin pompaları, silindirlerin çalışma basıncı olan araç tipine bağlı olarak 250 – 400 bar basıncı üretmek için üretilmekte olup, elle veya elektro motor ile kontrol edilmektedir.