LUKOIL MADENİ YAĞLAR

Adres

Akatlar Mah. Ebullula Mardin Cad. Maya Park Tower No:22 Beşiktaş

Türkiye - İstanbul

Daha fazla bilgi için; http://www.lukoil.com.tr

Salon 11 Stand E185 Randevu Al
Hakkımızda

LUKOIL, 27 yıllık sürekli büyüyen ve başarı dolu geçmişi ile dünyanın en büyük özel petrol şirketleri arasında yer almaktadır.

LUKOIL, petrol üretimi, rafinerileri ve petrol ürünlerinin toptan ve perakende satışında, diğer bir deyişle petrol kuyusundan nihai tüketiciye ulaşan benzin istasyonuna kadar aktif faaliyet göstermektedir.

LUKOIL’ in madeni yağ alanında faaliyet gösteren grup şirketi LLK International'ın bünyesinde hizmet veren Lukoil Lubricants Middle East, 2008 yılında İstanbul'da kurulmuş olup Türkiye ve yakın çevre ülkelerine madeni yağ üretimi ve dağıtımına odaklanmıştır. İzmir Aliağa'da yüksek kapasiteli madeni yağ fabrikamız faaliyettedir. Türkiye geneline yayılmış satış kanalları ve LUKOIL istasyonlarında ürünlerimizin satışı yapıldığı gibi, bir çok ülkeye de ihracat yapılmaktadır.

LUKOIL Lubricants Middle East, LLK-International teknik ekip tarafından formülasyonları geliştirilmiş en yüksek kalitede ürün ve hizmetin yanı sıra her iki taraf için de karlılık sağlamaya yönelik çözümler ve ek faydalar sunarak müşterilerine destek vermeye çalışmaktadır.

LUKOIL Lubricants Middle East'in ticari ve özel araç müşterileri ve sanayi tüketicileri için geniş ürün yelpazesi mevcuttur.

İletişim
LUKOIL MADENİ YAĞLAR ile ilgili görüşebileceğiniz kişiler;
Enver Akokay Satış ve Pazarlama - Distribütör Satışları Başkanı
Murat Uzun Satış ve Pazarlama - Fabrika Müdürü
Zafer Erol Satış ve Pazarlama - Endüstriyel Satışlar Başkanı
Berk Ege Yılmaz Satış ve Pazarlama - Meeting Organizer
Halit Mashaki Satış ve Pazarlama - Head of Export Sales