PARS ROT VE ROTİL SANAYİ

Adres

Ferhatpaşa Mah. 38. Sok. No:91 Ataşehir

Türkiye - İstanbul

Daha fazla bilgi için; www.parsrot.com

Salon 5 Stand E95
Ürünler
ROTİL - Turkey
Rotil, araçlarda direksiyon mafsalı ve direksiyon kontrol kolunu bağlayan hareketli eksenel yatağı ifade eder. Her yöne dönebilen, bir yuva içinde vidalı uzantısı olan çelik bir bilyenin yerleştirilmesiyle oluşan rotil, hareketli iki süspansiyon sistemini birbirine bağlayan yine hareketli bir bağl...
ROTBAŞI - Turkey
Rot başı, rot koluna vidalanan ve direksiyonu her bir ön tekerleğin direksiyon mafsalına bağlayan basit ancak önemli bir parçadır. Rot kolu, rot başı ile bir bütün olarak direksiyonu çevirdiğinizde meydana gelen hareketin tekerleklere iletilmesini sağlar.
ROTMİLİ - Turkey
Rot araçların ön mekanik parçalarının tamamına verilen isimdir. Araç ön sisteminde bulunan direksiyon hareket sağlayan parçalara rot kolu veya rot mili denir. Direksiyon kutusundan aldığı hareketi aracın tekerine ilerleterek açıların ayarlanmasını sağlar.
Z-ROT - Turkey
Stabilizör rotkolu yolcular için rahat bir sürüş sağlar. Stabilizör rotkolu araç gövdesinin aşağı yukarı ve sağa sola yalpalanmasını kontrol eder. Dizayna bağlı olarak Stabilizör rotkolunun bir ucu denge çubuğuna diğer ucu salıncak koluna veya aracın gövdesine veya helezon yayı...
SALINCAK - Turkey
Salıncak, araçların ön takımlarının herhangi bir vuruntuya ya da darbeye karşı korunmasını da sağlar. Örnek olarak araçların çukur gibi yerlere aniden girmesi halinde, ön tekerlerinde bulunan bu salıncaklar, meydana gelen darbenin etkisini azaltır.