OLGUN ÇELİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

Adres

Keçiliköy OSB Mh. Hasan Türek Blv. No:14, Yunusemre

Türkiye - Manisa


Salon 3 Stand D152 Randevu Al
Hakkımızda

Güçlü altyapısı ve yenilikçi karakteriyle, müşterilerinin yükünü özenle taşıyan OlgunÇelik’in hikayesi  1945 yılında İzmir’de başladı. Sahip olduğu bilinç,  Olgun Çelik’i, her gün artan güvenirlik ve müşteri portföyü ile günümüze getirmiştir. Türkiye’deki ticari araç sektörünün  büyümesine ilk andan itibaren katkı sağlayan Olgun Çelik, bu katkısını, günümüzde  tüm dünyada teknoloji lideri olma ufkuyla taçlandırmıştır. Manisa Organize Sanayi bölgesindeki iki modern tesisi , Sanayi Bakanlığı onaylı Ar-Ge merkezi , gelişmiş kalite labaratuvarı ve uzman çalışan kadrosuyla Olgun Çelik, süspansiyon sistemlerinde ve hafif ürün teknolojisinde sunduğu çözümlerle, sürekli iyileştirme ve yüksek teknoloji yatırımlarıyla her geçen gün büyümeye devam ediyor.

Olgun Çelik ürünleri, tasarımından, paketlenmesine kadar olan tüm süreçlerde, gelişmiş mühendislik ve yalın üretim teknikleri kullanılarak, uluslararası kalite standartlarında , sürdürülebilir verimlilik ilkesiyle üretilir.

OlgunÇelik, tüm müşterileri için yalnızca bir tedarikçi değil, çözüm ortağı olmayı ilke edinmiştir. Sahip olduğu bilgi birikimi ile rekabetçi dünya piyasasında güçlü bir markadır. Yaprak yay sanayiinde en yüksek üretim ve kalite standartları olan Daimler Category A, FORD Q1, IATF 16949, ISO 9001, ISO 14001, ISO/IEC 27001 ve ISO 45001 sertifikalarına sahiptir. Tüm Olgun Çelik ürünleri, en yüksek teknolojiyle donanmış tesislerde, uluslararası standartlarda, en zorlu yol koşullarında bile en iyi performansı ve en yüksek dayanıklılığı sağlayacak şekilde üretilmektedir.

Olgun Çelik olarak 76 yıllık deneyimimizden aldığımız güçle, sağladığımız güveni ve konforu, her gün gelişen teknolojimizle, Türkiye ve Dünya yollarındaki tüm araçlara taşımaya kararlıyız. Geçmişimizin verdiği güvenle , geleceğin yükünü taşımaya, müşterilerimizin yükünü hafifletmeye devam ediyoruz.

Markalar
  • • OLGUNTECH - Turkey
İletişim
OLGUN ÇELİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ile ilgili görüşebileceğiniz kişiler;
Nesibe Tuncer Sales & Marketing - BRAND MARKETING SPECIALIST
Mustafa Mert Sales - Aftermarket Sales Specialist